Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 29-01-2017 22:08:50
Auto & Vervoer

Tankmeter opel corsa c. wijkt af

Beste elve,

ga onmiddellijk naar een andere garage en blijf voortaan ver weg van deze. een vlotter die er dan weer wel en dan weer niet in zit en vijfhonderd euro voor het plaatsen van een metertje wat nog van de sloop komt ook. ongelofelijk.

ik ben geen monteur, maar heb wel ontzettend veel auto's gehad (rond de dertig ben ik de tel kwijtgeraakt) en dus nog wel eens wat opgepikt bij het onderhoud. een vlotter zit in elk geval in uw benzinetank, die geeft het peil door aan de meter. die meter is over het algemeen onderdeel van het instrumentenpaneel en dat paneel kan in zijn geheel met enkele schroeven worden verwijderd. hooguit moet het stuurwiel eraf. wel hebt u dan een afwijkende kilometerstand en verliest u uw nap-status, dus vraag de garage om een factuur waarop beide tellerstanden zijn genoteerd (https://www.anwbautoverkoopservice.nl/hoe-werkt-het/nap-controle-van-de-kilometerstand" target="_blank">advies van de anwb).

het is helaas erg moeilijk om aan te tonen dat iets tijdens een reparatie kapot is gegaan, dus mijn advies luidt: neem uw verlies en ga op zoek naar een degelijke garage. ook dat kan eventueel via de http://www.anwb.nl/auto/onderhoud-en-reparatie/garages" target="_blank">site van de anwb, of vraag uw familie- en vriendenkring er eens op na.

succes!