Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
Elve - 30-01-2017 12:58:30
Auto & Vervoer

Tankmeter opel corsa c. wijkt af

Ik heb de auto, jaren geleden, bij deze garage gekocht. al van het begin af aan problemen gehad met de bobine, waarvoor ik steeds naar de garage ging omdat me vantevoren niets over problemen met de bobine verteld was. op een bepaald moment kreeg ik toen van de garagehouder te horen dat deze auto hem stilaan geld begon te kosten.... hoe dan ook; probleem met de bobine is tientallen keren onderzocht e.d. (heeft me ook honderden euro's gekost) maar nooit opgelost, totdat ik zelf besloot mijn auto voortaan "voor te gloeien", (jawel hoor... benzine-auto). sinds ik dat doe, nu bijna 2 jaar, heb ik geen problemen meer gehad met de bobine. 
maar nu dus dat geval met die brandstofmeter... ik heb foto's van m'n meterstanden gemaakt toen de tankmeter onder 1/2 en op ca. 1/4 stond, en daarna toen ik getankt had (zelf km-stand dus, maar met benzinemeterstand op 1/2) dat was enkele weken geleden. nu zit de tank vol omdat de garagehouder het probleem van de vlotter (en daarmee van de bezinemeterstand) opgelost zou hebben en ik 'm maar vol moest tanken volgens hem...  omdat het niet opgelost is heb ik hem natuurlijk weer gebeld en duidelijk gemaakt dat er het e.e.a. niet klopt in zijn verhaal naar mij toe. ik heb voorgesteld dat ik naar een andere garage ga om de problemen te laten oplossen. hij heeft toegezegd de kosten te zullen betalen als het idd aan de vlotter ligt dat de meter niet werkt. ligt het aan de meter dan moet ik de kosten zelf betalen. hij kan dit natuurlijk best zo afspreken want ik weet tóch niet wat er aan de hand is... het zou best kunnen dat hij nu iets aan de meter heeft gedaan waardoor die nu werkelijk niet meer naar behoren werkt.... ik weet het niet meer. feitelijk voel ik me alleen maar bedonderd en heb ik geen enkel vertrouwen meer in de garagehouder. als deze kwestie opgelost is ga ik er écht niet meer naartoe; dan is hij een goedbetalende klant armer...  
ik heb nog één vraag waar ik nog geen antwoord op gehad heb; is ruim € 500,00 een normale prijs voor het vervangen (met een metertje van een sloopauto) van de tankmeter in het dashbord?
allemaal bedankt voor de reacties.