Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gewicht - 01-02-2017 19:27:58
Geldzaken & Recht

Onvolledig rapport bij verborgen gebreken

Jackyr , ondanks de vele goede reacties en raadgevingen wil ik er toch nog wat toevoegen.
ik bewoonde enige jaren terug een oude boerderij, die ook wat vochtig was, vooral de vloer in de schuur (voormalige stal)
toen ik eens goed ging kijken viel mij op dat het water in de sloot bij de boerderij veel hoger stond dan een eind verderop.
ik heb toen met heel veel moeite de duikers in de dammen doorgestoken en het waterpeil in sloot zakte behoorlijk en de schuurvloer was lang niet meer zo vochtig. heeft de grond onder jouw woning wel een goede afwatering of drainering ?
ook mijn vloerbalken waren verrot ,lagen op trot`toirtegels in de klei. maar gelukkig geen kelder dus een goede aannemer stortte er een betonnen vloer in met isolatie.  
ik bedoel hiermee dat je wel kan proberen de gevolgen van het probleem te laten verhelpen maar net zo belangrijk is om de oorzaak op te sporen.
hebben bijvoorbeeld buren ook die problemen en wat is hun mening ?
in jouw reactie van 31/1  om 18.40 uur spreek je over roodbruine stippen in de voorzetwand achter je kast.
wel de meeste voorzetwanden zijn van gipsplaten ,op regels (sls), soms zelfs de dunne plafondplaten.  als de gipsplaten door prutsers worden geplaatst moet je niet verbaast zijn als niet eens de originele gipsschroeven (vroeger soms speciale spijkers) zijn gebruikt maar gewone spijkers en die roesten zeer snel en geven dan bruine roestplekjes. 
als prutsers bezig zijn geweest moet jij je nergens over verbazen.
je bent verliefd op het huis maar je betaald veel huur ,vind ik maar dat is persoonlijk, daar mag je best wat voor terug verwachten. succes