Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lillybooms - 03-02-2017 22:08:05
Huishouden & Energie

Mag ik hogere temperatuur eisen van eneco?

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties. er loopt nu een buurtonderzoek en heel veel bewoners hebben geklaagd over de kou in huis. dus ik hoop dat de corpo's en eneco dat serieus gaan nemen en de temp. gaan verhogen ik snap best dat 22gr voor veel mensen een heerlijke temperatuur is vooral als je in een eengezinswoning woont met eigen ketel maar de warmte die wij nu ervaren is geen "lekkere" warmte. moeilijk uit te leggen want er is ook nog zoiets als een gevoelstemperatuur. ben je bezig in huis dan is dat een ander verhaal dan als je stil voor de buis 's avonds bv. ook oudere willen soms een hogere temp.
maar kort en goed, eneco bepaald hoe we stoken, wat we stoken en wanneer we stoken en dat vind ik niet kunnen. het zou toch ook heel vreemd zijn als de nuon bv gaat bepalen hoeveel licht ik mag gebruiken en daar gaat het mij om. nogmaals bedankt en fijn weekend. warme groet, lilly