Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
cliogek - 05-02-2017 13:46:29
Garantie & Verzekeringen

Eye wish - ditzo brilvergoeding

@tijger1,
"dat had je kunnen weten", was een reactie die ik zag aankomen. het is alleen geen antwoord en het heeft niks met rekenen te maken.
misschien had ik in mijn eerste post ook nog erbij moeten zetten "a.u.b. ook niet vermelden dat ik het had kunnen weten als ik eerst had gerekend"
;)
kijk eens op de site van ditzo. dan zitten er geen addertjes onder het gras. dus was kan er misgaan zou je denken.
het gaat dus niet om aanbiedingen van brillenboeren maar om het feit dat ik niet de korting krijg die door ditzo wordt beloofd.
en daar is ditzo volgens mij geen schuld aan maar zij zouden er wel iets aan moeten doen. en als er een onderons spelletje wordt gespeeld tussen ditzo en eye wish dan zou ik het nog veel kwalijker vinden.

het probleem ontstaat dus pas later. als blijkt dat je een jaar voor niets hebt betaald en de beloofde korting in rook opgaat. en dat wil ik niet onaangeroerd laten.
ik kan slecht tegen onrecht dat niet alleen mij aangaat maar veel meer mensen.
dus ik zal morgen eerst contact opnemen met ditzo en zonodig ook met rechtsbijstand.