Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rf
rfrijhoff - 06-02-2017 19:55:26
Computers & Telefonie

Wifi printen

Dat ze niet dezelfde printer hebben zegt niks. hier zijn 2 factoren van belang:

1 de wifi, blijkbaar heeft de buurvrouw van de overkant haar printer op de wifi van uw buurvrouw gezet of heeft uw buurvrouw de printer van de buurvrouw aan de overkant op haar wifi gezet.
2 de printer van uw buurvrouw is compatible met de printer van de buurvrouw aan de overkant. printers hoeven niet exact hetzelfde te zijn, zeker tekst is redelijk standaard en kan naar elke willekeurige printer gestuurd worden. hoewel we er met de huidige printers door de drivers weinig meer van merken en zien, wordt alles nog steeds met stuurcodes aangestuurd. voor het driver tijdperk werd bijv. in basic met een zogenaamde escape stuurcode de printer aangestuurd door deze tekst met codes naar de seriƫle of parallelle poort te sturen. deze stuurcodes zijn voor het grootste deel hetzelfde voor (vrijwel) alle printers.