Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 07-02-2017 19:09:36
Computers & Telefonie

Glasvezel/provider

Ik heb daar ook nog nooit van gehoord, maar u hoeft ook helemaal niet over te stappen naar een andere provider.
als ze langs komen om het in uw straat aan te leggen, dan kunnen ze dat rustig doen en vooral niet op uw kosten. ook niets tekenen.
als u in een appartement woont kan het zijn dat ze het - gratis - tot in huis aanleggen, bij een benedenhuis waarschijnlijk tot aan de tuin (ook gratis).
daaraan zou ik dan tzt mijn medewerking verlenen. laat u niet gek maken door colporteurs en de vele tentjes en aanklampers in de gemeente en vooral bij de supermarkten. gewoon bedanken en geen belangstelling zeggen.
bij mij is dat een paar jaar geleden gebeurd en hebben ze keurig zelfs achter mijn tv de betreffende kastjes geplaatst. ik heb nergens voor getekend, heb geen andere provider genomen en het heeft me niets gekocht. ik kan het gebruiken mocht ik over willen gaan op glasvezel.
je werd wel bijna crazy van al die vele colporteurs overal.