Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zi
zippo46 - 10-02-2017 13:41:42
Voeding & Gezondheid

Zijn bacteriën in mijn hardhouten messenblok te doden in de magnetron?

Ik begrijp niet waarom mensen zich - in normale omstandigheden - altijd weer druk maken om "bacteriën". als men keukenmessen uit het blok gebruikt waarvoor ze bestemd zijn: het snijden van levensmiddelen, dan is er weinig gevaar dat "schadelijke" bacteriën de sprong maken, tenzij men bedorven waar kleinsnijdt. daar bij komt, dat de mens een natuurlijke afweer heeft en het ècht niet zo is, dat je van één bacterie direct van de sokken gaat. uit onderzoek is ooit eens gebleken dat het smerigste item in een huishouden het bekende keukensponslapje is en er zijn bij mijn weten geen sterfgevallen gemeld als gevolg van aanrechtreiniging.
kortom..."much ado about nothing"