Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 12-02-2017 13:32:52
Voeding & Gezondheid

Kankusta duo forte

Voor dit clubje is al eerder gewaarschuwd, zoals reeds aangegeven.

hier nog een paar voorbeelden hoe dit club je haar 'slachtoffers' voorliegt en misleidt. op (via) hun website staat een dame die aldaar 'http://webmoneysaver.com/31/bnme-6815/" target="_blank">marianne adriaansse' heet. hé... op * http://egreencoffee.nl/" target="_blank">deze * website heet exact dezelfde dame 'kim molenaar'..... en. ... op * http://cga-800.it/" target="_blank">deze * pagina heet zij 'stefania botte'..... ????

dan die zogenaamde 'professor': ook dat is een foto van een fotomodel, welke tegen betaling https://www.dreamstime.com/stock-photo-experienced-doctor-isolated-white-background-image57291823" target="_blank">gedownload kan worden (reclame fotografie).

en ook hun (uiteraard in lichte en kleine lettertjes) zinnetje: "dit beleid wil de anonimiteit van de klanten behouden en om voor de tevredenheid over de bewezen diensten te zorgen, zijn genoemde voornamen en achternamen veranderd. ook geeft de eigenaar van de website aan dat elke gelijkenis met echte personen toeval is en niet gebruikt is op een gerichte manier." doet daar niets aan af. sterker nog, zij geven gewoon toe dat zij aan het liegen zijn. en zij weten ook wel dat het gros die kleine, onopvallende lettertjes niet leest. of zou dit zinnetje geplaatst zijn na onze waarschuwingen...... ;-)

en € 57,-- voor een supplement (toevoeging, aanvulling)? dus eigenlijk schrijven zij: ga gewoon door met dat wat u altijd doet, maar als toevoeging/aanvulling graag dit potje met pilletjes kopen. daarnaast doen zij willen laten geloven dat de oorspronkelijke prijs € 109,-- is??? waar is dat op gebaseerd? nergens op. dus gewoon een verkooppraatje om mensen voor de gek te houden.

zij gebruiken ook een zin als: "experts zeggen dat door kankusta duo te kiezen...." experts? welke experts en welke expertise hebben zij?

"kankusta duo is erkend als de beste afslankbehandeling van 2015." ??? waarom is hierover helemaal niets te vinden op internet? verkooppraatje en leugen?

als bij de basis al gelogen (misleidt) wordt, hoe moet het dan wel niet verder gaan met dit clubje?
en waarom zijn er geen algemene contactgegevens te vinden, zoals gebruikelijk bij bonafide bedrijven?

trap er toch niet (meer) in. u wordt gewoon keihard voor de gek gehouden.