Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Zorg verzekering overgezet door tussenpersoon zonder toestemming verzekerde

Aanvullend omdat bij doorgang bij het vorige antwoord de linkaanduiding verschijnt:
het lijkt mij volstrekt onrechtmatig dat een verzekeringstussenpersoon kan stellen dat die zonder meer verzekeringen ergens anders kan onderbrengen. ik teken daar wel bij aan dat dit mogelijk een onderdeel is van de volmachtovereenkomst en als dat zo is adviseer ik u om deze volmacht zo snekl als mogelijk door uw schoonmoeder te doen/laten intrekken. hetgeen iak 'poneert'houdt o.a. in dat zij ook zonder meer zouden kunnen wijzigen met daarna hogere premiekosten en dat lijkt mij onrechtmatig...

het gegeven dat er wel een zorgpas werd ontvangen betekent dat uw schoonmoeder wel verzekerd is. wel via iak! die kunnen waarschijnlijk ook als gevolmachtigde door achmea een pas afgeven.