Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vd
vdlieuw - 13-02-2017 14:22:35
Winkels & Webshops

Kapot horloge teruggestuurd wegens geheime richtlijnen

Alle reacties ten spijt, (en sommigen lachen u zelfs een beetje uit, waar hebben we het over, een secondenwijzer !) u heeft volkomen gelijk. in deze maatschappij hebben we, vanaf dat de eerste horloges op de markt kwamen, een bepaalde kwaliteit aan een uurwerk meegegeven, wellicht nooit op papier gezet maar gewoon, zo hoort het te zijn. als het 5 uur is en de grote wijzer staat daar niet recht op, dan is er een afwijking.
als de secondenwijzer zich niet op de streepjes verplaatst, is er een afwijking. en van een seko en van een klokje van 300,- mag men verwachten dat deze "normaal" voldoet aan de geaccepteerde normen,niets meer en niets minder. zelfs een 5,- klokje uit china loopt ook volgens de regels.
en die regels zijn wereld wijd vastgelegd en elke horlogemaker, waar ook ter wereld, kent de normen, dus als een ander merk wel correct loopt, waarom dan die cvan seiko niet ? heeft niets te maken met de normen van seiko, ook seiko heeft zich te houden aan de richtlijnen om een klokje 100% te laten functioneren.
als ik in uw schoenen stond zou ik (weet niet hoe oud dit klokje is of hoe lang de afwijking al speelt), een aangerekende brief met bericht van ontvangst naar de importeur van seiko sturen. de kans is n.l.heel groot dat deze nog nooit van uw probleem heeft gehoord omdat de winkelier wel zegt dat enz. maar uw klokje heeft nooit de winkel verlaten en de importeur weet van niets. en of u met het klokje de mount everest wil beklimmen of wat u er dan ook mee wilt doen, dat gaat verder niemand wat aan, een seiko klokje hoort normaal = 100% te functioneren. succes !