Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 15-02-2017 22:32:30
Computers & Telefonie

Roaming kosten verdwijnen, mag t-mobile deze regel op deze manier ontwijken?

Volgende keer maar geen vraag meer stellen terwijl je stellig blijft geloven in je foute antwoord. kennelijk wil je er hier een soort discussieforum van maken. helaas, dan ben je aan het verkeerde adres. probeer eens bij www.betweter.nl.



zucht. tuurlijk boeit 't niemand, want uw stelling klopt niet. een aanbieder is niet verplicht roaming aan te bieden. maar bij abonnementsvormen waarbij roaming wel inbegrepen zit, moet hij in heel eu hetzelfde rekenen.
raar dat dat niet tot u door wil dringen.




er

door eriksla - 14 feb. 2017 om 18:29
antwoorden / vragen

0

toch wel opvallend dat kennelijk weinig mensen dit boeit. moet het eerst zover zijn voordat men wakker schrikt?


rapporteer verberg reacties




er

door eriksla 15 feb. 2017 om 19:50
antwoorden / vragen


zie mijn reactie eerder, hier ergens verstopt:

de regel (zie de tekst in een van de eerdere antwoorden) zegt heel duidelijk en zonder voorbehoud dat als je de mogelijkheid hebt om te internetten in je eigen land, dat dat tegen dezelfde kosten aangeboden moet worden in de eu-landen, vandaar de uitdrukking die ze hanteren "roam like at home". er staat nergens dat er abonnementen aangeboden mogen worden waarbij je wel in je eigen land mag internetten maar niet in het buitenland. zelfs als dat voorbehoud er is, dan is nog niet relevant voor mijn stelling, want het huidige "basic" abonnement biedt gewoon de mogelijkheid om te internetten in nederland èn in het buitenland, ook zonder travel & surf pas, kan ik uit ervaring melden. het is alleen relatief loeiduur (zowel in nederland als buitenland). daarom neem je er een internetbundel bij, waarmee je voor een vast bedrag een stuk goedkoper kan internetten. en dat is dan ook in nederland. die bundel geldt (nog) niet in het buitenland, en dat is dus de hele crux. daar kan t-mobile straks niet meer mee wegkomen.

je blijft er maar op hameren dat dit "basic" abonnement geen internet biedt of niet in het buitenland. en dat is dus gewoon niet zo.