Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
groop04 - 18-02-2017 17:51:55
Winkels & Webshops

Geek

Beetje late reactie maar misschien toch wel nuttig. bestel regelmatig bij geek en bij wish en heb daar tot nu toe weinig problemen mee. 
de kwaliteit van de producten is niet echt super maar de prijs is er dan ook na. geek is niet zelf een winkel maar werkt (net als bol.com bv, ahoewel bol.com ook eigen artikelen heeft) met leveranciers. op de site / in de app kun je zowel de artikelen als de winkels beoordelen. de spullen komen over het algemeen uit zuid china.
het duurt dan vaak ook even voordat de artikelen er zijn ( er wordt vaak een levertijd van 4 weken aangehouden maar meestal is het er binnen 2 weken).
waar je wel goed op moet letten is wat je koopt.. de artikelen lijken op de foto's vrij groot maar als je bij de beschrijving kijkt zie je vaak dat de artikelen heel klein zijn...soms staan er ook meerdere artikelen afgebeeld maar gaat het om een klein iets ( bv afgebeeld is een automassage stoelhoes maar het artikel waar het dan om gaat is dan bv alleen het nekkussentje, gewoon een kwestie van goed lezen dus).ook moet de opletten bij de verzendkosten.. als een artikel 1 euro kost komt daar vaak een euro aan verzendkosten bij maar dat is per artikel. die verzendkosten verschillen ook per artikel. ook kom je hetzelfde artikel meerdere malen tegen maar zitten er dan flinke prijsverschillen tussen wat komt omdat verschillende winkels via geek leveren. ieder artikel wordt ook apart geleverd. ik heb tot nu toe 1 maal gehad dat een artikel niet geleverd is en een keer gehad dat een artikel beschadigd was (en ik heb daar al heeeeel veel besteld) maar ik kreeg zonder problemen snel mijn geld terug..  dus als je geen super kwaliteit (vergelijkbaar met de action in nederland) verwacht, goed de beschrijvingen van de artikelen leest, geen problemen hebt met een levertijd van 2 weken of meer, er ook geen problemen mee hebt dat de spullen waarschijnlijk worden gemaakt in fabrieken waar de arbeidsomstandigheden bedroevend zijn (tenminste dat vermoed ik) en geen intensieve begeleiding van een helpdesk verwacht, dan kun je bij geek en wish voor belachelijk weinig geld ontzettend leuke spulletjes kopen..