Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ag
agapon - 22-02-2017 20:07:11
Winkels & Webshops

Postnl extra@home: witgoed bezorgservice

Zoal niet de voorwaarden gehandhaafd en ujitgevoerd. ontkoppelen is ontkoppelen, niet gebeurd dus gaat de overeenkomst ook niet door. 
indien ontkoppeld had de wasmachine gewoon meegnomen moeten worden in het kader van de millieubelastingen die je voor dit soort artikelen betaald. ten tweede indien je een aankoop doet moeten de afspraken tot in de puntjes op de bon staan, indien niet zit je op de blaren. 
al eens eerder gehad met een plaatsing van een keuken. ook hier er op gezet inclusief plaatsing, waarna een timmermans bedrijf in oudkarpsel probeerde het nogmaals in rekening te brengen m.a.w. voorkomt ook dat men misbruik gaat maken van de situatie. 
heb zelf in dezelfde situatie geen enkele probleem gehad met de mediamarkt.  alles werd netjes afgekoppeld en ook op zijn plaatst gezet en afgevoerd en weer aangekoppeld. die jongens kennen hebben dat goed gedaan.  ook hier alles gewoon zwart op wit en komt dan wel vor elkaar, wordt het geweigerd ga je gewoon naar een concurent. hoewel een paar jaar terug ook positiefs over mediamarkt alkmaar.