Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maarten heest - 28-02-2017 12:06:18
Winkels & Webshops

Heeft er iemand ervaring met de webwinkel www.tourdeclimat.nl ? ik heb problemen

Hallo, u hoeft uw geld helemaal niet 'gewoon' kwijt te zijn hoor. als u met een credit card betaald hebt is er een prima mogelijkheid om uw geld terug te vragen.
@newmikey refereert er ook al aan. https://www.icscards.nl/ics/info/betwisting" target="_blank">hier ziet u bijvoorbeeld hoe dat werkt. nog een keer mailen met dit bedrijf en daarin uw eisen op tafel leggen en hen 7 dagen de tijd geven om de gemaakte fouten ongedaan te maken. dan zullen ze ongetwijfeld niet doen. de mail goed bewaren.
na 7 dagen uw claim van een betwiste betaling indienen bij de cc maatschappij. uit eigen ervaring en ervaringen van anderen kan ik u melden dat de kans op geld teruggave van de cc maatschappij heel erg groot is. succes!