Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fl
Flinndal Nederland - 28-02-2017 15:52:39
Geldzaken & Recht

Flinndal stuurt incassobureau, wat moet ik doen

Geachte heer klein entink, 

graag reageer ik, vanuit flinndal, op uw bericht. wat vervelend dat het een en ander mis lijkt te zijn gegaan en het u niet duidelijk was dat u een vervolgzending zou ontvangen na het proefpakket! mijn excuses hiervoor. 

bij flinndal communiceren we onze voorwaarden zo duidelijk en transparant mogelijk. om die reden noemen wij de voorwaarden niet alleen in het telefoongesprek, tijdens de bestelling van het proefpakket, maar ook in de brief die u bij het pakket ontvangt. daarnaast sturen wij u een aankondiging via de e-mail voordat er een nieuw pakket verzonden wordt, zodat u deze nog kunt stopzetten of wijzigen indien nodig. ontvangt u toch onverwachts een pakket? dan mag u deze altijd binnen 30 dagen kosteloos aan ons retourneren!

volgens onze administratie heeft u inmiddels via de e-mail contact gehad met mijn collega. ik hoop dat middels dit contact de situatie opgelost is, maar mocht dat niet het geval zijn of mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat heel graag. 

u kunt ons bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-7080 (gratis, weekdagen 09:00-19:00/zaterdag 10:00-16:00) of door te reageren op de e-mail van mijn collega.

met vriendelijke groet,


angeli
klantenservice flinndal