Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 01-03-2017 12:12:00
Geldzaken & Recht

Is er een register van verzekeringen dat door nabestaanden kan worden geraadpleegd

Primair de levensverzekering ... ?

wanneer de overledene de zaken zo onoverzichtelijk had geregeld, zult u waarschijnlijk tegen nog veel meer problemen aanlopen zoals zijn/haar digitale administratie waar u zonder inloggegevens niet bij kunt. kunt u digitale rekeningen inzien en contracten of abo's opzeggen? het lijkt mij helemaal een nachtmerrie wanneer niemand het paswoord voor de computer en dus de digitale administratie kent ...!

ik zou beginnen met het blokkeren van de bekende? bankrekening(en), waardoor afboekers zich schriftelijk zullen moeten gaan melden, waaronder ook de eventuele door u gezochte/vermoede verzekeraar(s). indien u zich kunt legitimeren als wettelijk toegestane zakenwaarnemer, worden de laatste bankafschriften op verzoek ook overhandigd. tevens is het aannemelijk, dat een in de arm genomen begrafenisondernemer tips m.b.t. andersoortige afwikkelingen zal kunnen geven.