Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 03-03-2017 17:57:28
Elektronica & TV

Ik zoek een add on voor goede live tv

@willemhoving dit is inderdaad een deel van kassa om elkaar te helpen, maar niet om te helpen rechten te omzeilen. daarnaast is het ook zo dat u een vraag stelt, maar niet kunt bepalen wie er antwoorden.

verder is het zo dat als u mijn antwoord goed had gelezen ik aangeef dat de rechthebbende het niet leuk vinden en dat soort diensten daarom tegen werken, er zit geen oordeel van mij in. de meeste mensen gebruiken dit soort kastje om gratis films en series te kijken waarvoor ze normaal moeten betalen. ik weet niet dat uw motivatie anders is omdat u geen schotel kunt plaatsen, dus ik ga van het meeste voorkomende scenario uit.

uiteraard weet ik dat je met die kastjes (voor zolang het duurt) gratis naar allerlei betaalkanalen kan kijken. geen idee echter hoe dat relevant is voor uw situatie. het lijkt alsof u zegt iedereen rijdt door rood, dus ik mag wel door oranje rijden ook al kan ik nog gemakkelijk stoppen. verder is het niet zo dat u geen gebruik van die mogelijkheden van het wonderkastje vanuit een of ander gevoel van rechtschapenheid, maar gewoon omdat u het niet interesseert.

ik gun u best die mooie programma's van buitenlandse zenders. ik geef alleen aan dat de rechthebbenden dat liever niet op die manier hebben. dat u geen schotel kunt plaatsen veranderd dat niet. wellicht zijn de programma's die u mooi vindt via de site van de betreffende omroepen of via youtube kanalen te bekijken, ook dat is mogelijk met uw kastje en als ze het toestaan in ieder geval zeker legaal.