Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 05-03-2017 10:49:09
Garantie & Verzekeringen

Eettafel scheurt

Ik heb zelf al 20 jaar een antiek keukentafeltje (met lade). iedere jaar, zodra we richting winter gaan en de cv wordt aangezet, ontstaat er in het midden tussen 2 planken over de gehele lengte een scheur van ca. 8 mm. op het moment dat we de zomer naderen en de cv minder wordt gebruikt, zitten de delen weer strak tegen elkaar aan.
het eerste jaar schrok ik toen ik de scheur constateerde, was bang dat de tafel zou instorten. ik nam contact op met de winkel waar ik de tafel had gekocht (gespecialiseerd antieke en landelijke meubels). mij werd hetzelfde als ts verteld, hout werkt, het heeft te maken met de verwarming waardoor droogte onstaat. ik ben het nu gewend en vind het verder geen probleem en leg er gewoon een kleedje of loper op.
bakjes water aan de cv zouden helpen of een luchtbevochtiger. ook kun je de tafel met een plantenspuit vochtig maken, maar wel aan de onderzijde om watervlekken te voorkomen.