Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Be

Rainsoul

Wat een onzinnige reacties van sommige mensen. pyramide ? hier praat men over mlm, citaat "deze praktijken moeten niet worden verward met https://nl.wikipedia.org/wiki/multi-level_marketing" target="_blank">multi-level marketing (mlm). mlm is een legale marketingmethode waarbij de producten niet via de traditionele weg van media en reclame naar de klant toe gaan, maar via distributeurs/vertegenwoordigers die direct de klant benaderen. hier krijgen de distributeurs geen gedeelte van de investering, maar er kunnen alleen inkomsten gegenereerd worden op basis van klanten die gemaakt worden. een legaal mlm-bedrijf is in de meeste gevallen aangesloten bij de direct selling association, in nederland bij de vereniging directe verkoop". 

wij hebben ervaring met diverse producten van mlm bedrijven o.a. flp en deze zijn zeer positief. het gaat niet over het verkopen van de producten maar het ervaren wat deze voor invloed hebben op jou lichaam en het mooie is bij beide bedrijven geldt " 30 dagen niet goed, geld terug garantie". dit vind je niet bij "kruidvat, etos, de tuinen etc". wat zegt de prijs indien het product werkt, kijk naar de groentes of het vlees. hier geldt ook als er aandacht aan is besteedt en het op een verantwoorde manier is geteeld is de prijs hoger.
wij hebben recente ervaring met de soul en deze is zeker positief te noemen. ik zeg doen, mocht je het nog niet ervaren hebben en toch nog interesse hebben.