Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Vo

Assurantiekantoor komt na 13 jaar met een rekening van een verzekering

Advies: ik zou vragen aan de  tussenpersoon of de verzekeraar wie de opzegging naar de oude verzekeraar heeft verzonden. daarmee kun je aantonen dat de verzekering is opgezegd. er is maar 1 maar heeft men dit nog bewaard.
de rabobank zou deze opzeggen en deze kunnen in hun systeem precies zien wat en wanneer verzonden. vraag wel naar de afdeling verzwekeringen particulieren. de huidige tussenpersonn krijgt een rekening courant van de verzekeraar waarop staat wat men bij de relatie in rekening moet brengen. deze hebben dit waarschijnlijk niet goed gecontroleert
 als blijkt dat de de verzekering zowel bij de huidige als vorige verzekeraar op papier nog bestaan dan heb je een dubbele verzekering en dat mag niet. er volgt dan een restitutie. ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb.