Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
albot1963 - 08-03-2017 16:11:04
Garantie & Verzekeringen

Weigering autoverzekering door centraal beheer door bewind voering. wie heeft ook deze ervaring?

Als bewindvoeder wordt er van je verwacht dat je dat doet wat het beste is voor de persoon die onder bewind gesteld wordt. dat betekend dus ook dat je een zo goed mogelijke verzekering voor de beste prijs afsluit. de reden dat centraal beheer of andere bedrijven kunnen vragen naar beschikking van de rechtbank is niet om hier over te oordelen maar om te laten zien dat ik toestemming heb om dit te mogen doen en dat zij met mij hierover kunnen en mogen praten. (privacy reden). e zijn veel bedrijven die hierom vragen.

dat justitie niet over de wetgeving gaat van de verzekeraars gaat dat betwijfel ik maar ze gaan in elk geval wel over of iets kan of niet kan en of er sprake is van het onterecht uitsluiten van een groep mensen.

ik vind het zorgelijk om te lezen dat centraal beheer niet de enige verzekeraar is die dit doet. ik zou weleens willen weten om welke redenen dit gedaan wordt.
vaak zijn dit een kwetsbare mensen die niet veel geld hebben.