Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 10-11-2005 22:51:15
Computers & Telefonie

Prijs gewonnen

hoi derdelooster,


voor niets gaat de zon op.......  of het gaat om een gigantische ratelslang of om een veeeeeeel te dure stofzuiger (zoals hierboven verwoordt). 


ratelslang: die gasten komen kijken en mogelijk ook iets meenemen, maar dan uit uw huis en zonder uw toestemming. als er meerdere personen "op bezoek" komen en u bent alleen, hebt u een probleem, als zij zich spreiden. u houdt dan geen overzicht meer.


stofzuiger: de overbekende verkoop truc. dit zijn van die gladde figuren die u net zo lang bewerken, dat u die stofzuiger koopt. hier gaat u dan later absoluut zeker spijt van krijgen.


onze waarschuwing: trap er niet in. dit is een voor opgezet plan. natuurlijk hebt u gewonnen. dit is net zo doorzichtig als al die goedkope belspelletjes op de tv.


gr. hutch