Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Ron2000 - 13-03-2017 15:22:01
Auto & Vervoer

Scootmobiel en woningstichting

bedankt voor alle antwoorden! er is veelvuldig contact geweest met de woningstichting maar helaas is er nog steeds géén ruimte om scootmobiels op te laden. hij ís er wel maar die is te klein, en er zijn er nu meerdere die een scootmobiel hebben aangevraagd en we zitten allemaal te wachten tot er meer ruimte gecreerd wordt. 
de woningstichting wil wel maar zegt te willen wachten tot er wordt begonnen met een verbouwing. deze stond al een tijd in de planning en zou a.s. mei van start gaan en betreft de hal beneden in de flat en de aangrenzende ruimte waar in de toekomst 13/14 scootmobiels kunnen worden gestald. deze verbouwing is allang bekend en als er verbouwd gaat worden komt er tijdelijk een container speciaal voor scootmobielen te staan met oplaadpunten e.d. de flatcommissie heeft (samen met mij) het idee opgegooid om deze container(s) er eerder neer te zetten om zo het mobiliteitsprobleem dat we hebben nu op te lossen. sinds vorig jaar ben ik en enkele andere hier uit de flat niet meer buiten geweest vanwege mobiliteitsproblemen. ook dit is aangegeven bij de woningstichting en dan is standaard het antwoord, ''we zijn er volop mee bezig''... 
de flatcommissie heeft wel een klachten formulier aangevraagd die naar de huurcomissie zal gaan. in hoeverre dit gaat helpen is nog maar de vraag,
nu is het zo dat (als het goed is) de verbouwing in mei 17 zal beginnen. maar we weten allemaal wel dat zulke zaken meestal later beginnen. dan zal er een bouwvak vakantie tussendoor komen. en dan is het voor mij 1 jaar geleden dat ik de scootmobiel heb aangevraagd. 
en de woningstichting zegt wel dat de container er eerder komt te staan, maar ja, een week voordat ze gaan verbouwen is ook eerder. en dan zul je zien dat er 1 container komt te staan, hier kunnen er 6 in, momenteel staan er 7 in onze oplaad ruimte, tijdens de verbouwing zullen die ergens heen moeten. ja inderdaad, in de container, en als er maar 1 staat kan in dus nog steeds wachten want dan staat de container vol. en een tweede container erbij zetten?! ja natuurlijk moet dat, maar dat kost geld (+/- € 4.00 per dag), en daar zijn ze huiverig voor. voorlopig is 1 container toegezegd die dus voor de verbouwing zou komen (als zoethoudertje kregen we te horen dat dan ons probleem opgelost is maar ze vergeten even de scootmobiels die momenteel al in de oplaadruimte staan en natuurlijk ook een plaatsje moeten krijgen, zij het ook tijdelijk)
dus al met al.... één doffe ellende en wij kunnen nergens heen en zitten aan huis gekluisterd. (degene met een mobiliteitsprobleem hier in de flat en echt zijn aangewezen op een scootmobiel)
mvg en nogmaals erg bedankt voor alle antwoorden....! 
#steun