Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 17-03-2017 00:36:23
Auto & Vervoer

Ov kaart verlopen * boete

U moet uw verhaal niet steeds aanvullen. het is handiger om direct alle relevante feiten te vermelden. uw ov-kaart bleek verlopen, maar was dat niet zegt u later. u reist dagelijks met de trein, maar gebruikte tussen 17 februari '17 en 22 december '16 maar eenmaal uw ov-kaart. u hebt niets vreemds gemerkt tijdens het inchecken (ging dus net als alle andere dagen), maar toch was u niet ingecheckt. erg bijzonder.
u hebt een boete gekregen, wat staat er voor omschrijving bij? het lijkt er gewoon op dat u niet hebt ingecheckt en daarvoor de boete hebt gehad. dan is dat terecht. ondanks voldoende saldo. als ik mijn boodschappen niet afreken, terwijl ik wel genoeg cash op zak heb, is dat ook niet goed te praten.