Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 18-03-2017 10:40:17
Winkels & Webshops

Parfumoutlet

 door edrick3 - 17 mrt. 2017 om 18:14                    
           

in verband met aanpassingen aan ons bedrijfsnetwerk is onze klantenservice van vrijdag 17 maart tot en met maandag 20 gesloten. vanaf dinsdag 21 maart zijn wij weer aanwezig en zullen wij uw vragen weer kunnen beantwoorden.
(bron:https://www.parfumoutlet.nl/klantenservice/" target="_blank"> https://www.parfumoutlet.nl/klantenservice/)



lijkt mij een voorbode van groter problemen, altijd handig zo'n mededeling om wat tijd te winnen. de link naar het qshops keurmerk werkt ook niet meer, dus keurmerk hebben ze kennelijk ook niet of niet meer.

[edit 10:58] op de pagina is de link https://www.qshops.org/consumenten/leden/parfum-outlet-nl, een streepje teveel dus. slordig. ik had gezocht op "parfum outlet" (met spatie er tussen) en kon niets vinden. door alleen op parfum te zoeken lukt het wel. gelukkig dus nog wel een https://www.qshops.org/webshop/view/parfumoutlet-nl" target="_blank">keurmerk.