Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 25-03-2017 23:49:40
Garantie & Verzekeringen

Tandarts ben ik echt aansprakelijk voor zijn falen?

Beste robertje,

wat was het toch een mooie tijd, toen we ons niet hoefden te bekommeren om dit soort uitgaven. helaas was het juist het gebrek aan toezicht wat ervoor heeft gezorgd dat de zorgkosten inmiddels aan het stijgen zijn naar amerikaanse hoogten en we straks moeten gaan kiezen tussen noodzakelijke behandelingen, omdat we ze niet meer allemaal kunnen veroorloven. en ondertussen maken zorginstellingen https://www.youtube.com/watch?v=7mtl6wzbznu" target="_blank">winsten van 20% en meer.

wat ik niet goed begrijp, is waarom u steeds terug blijft gaan naar dezelfde tandarts terwijl u daar niet goed geholpen wordt. zelfs het gevoel niet serieus te worden genomen bij een zorgverlener zou voor mij al voldoende reden zijn om mij elders in te schrijven. zelfs als ik daarvoor zou moeten reizen. uw gebit groeit niet terug, dat wilt u toch in bekwame handen leggen?

om uw vraag te beantwoorden: tandartsen hebben een inspanningsplicht maar geen resultaatplicht. meer daarover leest u hier: https://www.independer.nl/tandarts/info/garantie-tandarts.aspx" target="_blank">klik. tandartsen kunnen zich aansluiten bij de stichting garantiefonds mondzorg voor het afhandelen van financiële kwesties na een gegronde klacht, alleen is deze website uit de lucht en is de locatie volgens google permanent gesloten. ik kan geen bericht vinden over de reden hiervan, als er een andere vrijwilliger is die wat dieper kan/wil graven komen we daar hopelijk achter.

sterkte en succes!