Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jvberkel
jvberkel - 27-03-2017 21:36:57
Voeding & Gezondheid

Verzendkosten betalen garciniacambogiabio.online

Uw rechten als consument bij kopen via het internet

als u aankopen doet via het internet, heeft u als consument in het algemeen zeven dagen bedenktijd en mag u binnen die periode de koop ongedaan maken.

recht op bedenktijd (ontbinding)


u heeft het recht om tot zeven dagen nadat u het product ontvangen heeft, de koop alsnog ongedaan te maken. men spreekt dan ook wel van het recht om de koopovereenkomst te ontbinden of te annuleren. je kunt in dat geval het beste via http://www.judex.nl/rechtsgebied/consumentenrecht/kopen-via-internet/downloads" target="_blank">een aangetekende brief kenbaar maken dat je van dit recht gebruik wilt maken.


let op! als u uw aankoop heeft gedaan bij een webwinkel die is aangesloten bij http://www.thuiswinkel.org/consumenten" target="_blank">thuiswinkel.org dan bedraagt uw bedenktijd geen zeven maar veertien dagen.


als de verkoper u geen informatie heeft gegeven over uw recht op ontbinding, het adres waar u terecht kunt met klachten of over de garantie, dan wordt de termijn waarbinnen u de koop ongedaan kunt maken verlengd tot drie maanden.