Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 27-03-2017 22:13:07
Voeding & Gezondheid

Verzendkosten betalen garciniacambogiabio.online

Heeft uw vrouw de bestelling in het bestelproces geannuleerd of heeft ze het scherm middels het rode kruisje gewoon weggeklikt?
ik durf niet zo stellig te beweren dat er niets besteld is, immers het hele bestelformulier is ingevuld behalve het rekeningnummer. dan lijkt er een bestelling tot stand te zijn gekomen. retourneren binnen 14 dagen kan sowieso. wel bepaalt de wet dat de leverancier in dat geval de kosten van het retourzenden niet hoeft te dragen. tegelijkertijd moet hij de kosten van de oorspronkelijke zending wel terug betalen. en in uw geval kan dat met gesloten beurs, want die zijn nog niet voldaan.
u kunt er een principiƫle kwestie van gaan maken, maar dat doet de leverancier ook. die zal uit principe blijven volhouden dat uw vrouw besteld heeft. en daar heeft het wel behoorlijke schijn van.