Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 28-03-2017 18:10:18
Voeding & Gezondheid

Verzendkosten betalen garciniacambogiabio.online

Binnen 14 dagen na ontvangst moet ze aangeven dat ze de bestelling herroept. vervolgens moet het product uiterlijk 14 dagen na de herroepingstermijn van 14 dagen weer bij de verkoper terug zijn. uw vrouw draait op voor de kosten van de retourzending. de kosten van de heenzending mogen ze dan niet meer van u vorderen.

@panter22: staat op de site dat je pas bestelt nadat je op verzenden drukt? ik heb dat niet gecontroleerd, maar in de wet staat in ieder geval niets over een 'verzendknop' om een overeenkomst aan te gaan. het zou kunnen dat het vinkje gebruikt moet worden voor een eenmalige incasso, maar dat staat los van een bestelling.






st

door stapr 28 mrt. 2017 om 07:58
1 antwoorden / 1 vragen


ze heeft een reclame-boodschap in een app geopend, kon toen haar adres gegevens invullen. ze heeft hier toen geen vinkje gezien in verband met  verzendkosten. vervolgens werdt om een bankrekening gevraagd en heeft ze de invoer afgebroken.

laten we het anders stellen: ze was in de veronderstelling dat daarmee de bestelling was afgebroken. maar goed het blijkt maar weer dat je er sneller "intrapt" dan wenselijk is, het zou in ieder geval transparanter moeten zijn. dus maar gewoon betalen en de boel ongeopend terugsturen of geldt dan nog steeds de recht op bedenktijd?