Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

barnhoorn
barnhoorn - 02-04-2017 08:24:00
Computers & Telefonie

Geen constante internetverbinding met android mediabox

Om alle verwarring te voorkomen zal ik het toelichten: vanuit de kerk plaatsen wij bij oudere gemeenteleden van deze boxen zodat zij via die boxen de kerkdiensten kunnen meekijken via de televisie. 

ouderen kunnen niet altijd even goed omgaan met apparatuur. en ik hoef hier niet uit te leggen dat moderne apparatuur prachtig is zolang het werkt. maar als het niet werkt dan raken ouderen snel in paniek. vandaar mijn gedachten om hen dan indien mogelijk via teamviewer op afstand op weg te kunnen helpen. natuurlijk zijn zij daar dan van op de hoogte en dat ik bij alles in hun computer zou kunnen komen is dus absoluut geen sprake.

ik hoop dat het zo wat duidelijker is en dat jullie bereid zijn mij verder inhoudelijk met de vraag te helpen?

wat betreft leverancier en merk: ott tvbox (made in china). de leverancier is een overkoepelende stichting voor kerkomroep maar ook voor hen is het nieuw en kunnen mij niet direct helpen met dit soort vragen.