Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 02-04-2017 12:28:28
Computers & Telefonie

Geen constante internetverbinding met android mediabox

Ik sluit mij aan bij de reactie van @ronny530. zo vaak zullen er geen problemen zijn, mochten die zich al voordoen. daarvoor is geen permanente toegang via de team viewer in de computers van anderen nodig. u doet ook net of ouderen simpel van geest zijn. als er een keertje problemen zijn kunnen ze u bellen en dat u dan op die manier helpt. met vreemden/anderen (permanente) toegang op de computer verlenen lopen betrokkenen ook een extra risico. niet alleen u maar ook anderen kunnen dan via uw computer in de computers van deze mensen en als er ergens problemen ontstaan met hacken van een bankrekening o.i.,d., dan denk ik niet dat de betreffende bank ze het voordeel van de twijfel geeft omdat ze hun computer compleet onveilig gemaakt hebben met die toegang via de team viewer.
verder heeft u nogal eens vragen die de computer betreffen en u kennelijk niet zelf kunt oplossen, evenals deze zaak en de eerdere vragen o.a. over de mediabox, dus misschien bent u ook niet zo de aangewezen persoon om in de computers van anderen te prutsen. dan zou seniorweb een betere keuze zijn bij eventuele probelemen. en dat de leverancier dan maar moet helpen bij problemen.
kerkdiensten zijn niet 24 uur per dag de hele week door, dus het is nergens voor nodig dat die mensen hun computer alsmaar aan hebben staan en laten staan (bovendien onverstandig) en dat derden 24/7 in die computers kunnen.