Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 08-04-2017 20:29:40
Computers & Telefonie

Omzetten mobiel abolement

Natuurlijk is deze aanpassing ten gunste van t-mobile. u bent kennelijk in de veronderstelling dat t-mobile voor u bestaat? de vergelijking met een auto gaat mank, die auto is namelijk een zelfstandig functionerend product. telefonie is een dienst.




door martienn1959 8 apr. 2017 om 20:24 
antwoorden / 1 vragen


u heeft gelijk niets is eeuwig maar dit is nog geen eeuw oud en werkt nog steeds goed.het is alleen voor t-mobiel dat ze dit gaan aanpassen.

we bestaan al sinds 1999 en in die 18 jaar zijn er wel 200 verschillende soorten abonnementen ontstaan. het bijhouden van al die verschillende abonnementen zorgt voor veel extra werk en onnodige kosten. die tijd en kosten besteden we liever aan het zo goed mogelijk helpen van al onze klanten.

wat gaat er gebeuren? 
wij zijn bezig om alles een stuk overzichtelijker en eenvoudiger te maken. voor iedereen. daarom zetten we jou en andere klanten met dit abonnement over naar ons nieuwe abonnement: basis sim met 300 minuten en 100 sms-jes. jij krijgt dus ook dit abonnement. het enige wat jij hoeft te doen, is eenvoudig je voorkeur doorgeven over hoe en wanneer dit gebeurt.

hier een stuk van hun toelichting wat ik heb word niet meer verkocht vind dit een raar antwoord auto's van 20 jaar oud die worden ook niet meer verkocht maar rijden ook nog rond.