Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 10-04-2017 14:09:16
Geldzaken & Recht

Wij zouden in 2003 een lening hebben afgesloten bij primline

@xinty,

prachtig, maar vooral een ongeloofwaardige voorstelling van feiten welke u hier (mogelijk ter goeder trouw) doet voorkomen.
geen enkele financiële instelling die een vordering op iemand heeft laat dat jaren op z'n beloop.
vanaf het moment van afsluiten van een 'persoonlijke lening' of een 'doorlopendkrediet' is er maandelijks tenminste een rente vergoeding betaald en bent daar waarschijnlijk, op een bepaald moment, mee gestopt.
vanaf het moment dat er sprake is van een betalingsachterstand (wanbetaling) heeft er een briefwisseling plaatsgevonden tussen de "lener" en de financiële instelling.
waarschijnlijk betaald u nu rente op rente plus een boete rente, waardoor het oorspronkelijk geleende bedrag aanzienlijk is opgelopen.
als er vanaf de eerste dag niets was betaald, dan was het schulbedrag zeer aanzienlijk veel hoger geweest, aangezien het rentepercentage waarvoor geleend is niet mis te verstaan zal zijn.
het is zeer wel aan te nemen dat degene met de bankrekening waarvan de financiële instelling nu geld inhoud meer weet van "de hoed en de rand" van deze lening.
van verjaring zal/kan geen sprake zijn.

een goed en eerlijk gesprek tussen u beiden lijkt dan ook zeer noodzakelijk.