Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 10-04-2017 22:10:36
Geldzaken & Recht

Kan ik nog van mijn sportschoolabonnement af?

Hallo emelie , 

zit ik hier nu echt aan vast of kan ik me nog ergens op beroepen?

ja , u zit er aan vast en kunt zich nergens op beroepen .

wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?


dat hangt af van uw abonnement of contract. hebt u uw abonnement of contract voor een afgesproken periode afgesloten? dan moet u de afgesproken periode meestal eerst uitzitten.


sluit u bijvoorbeeld een jaarabonnement af bij de sportschool? dan zit u daar 1 jaar aan vast. tenzij de sportschool zelf de mogelijkheid biedt om het abonnement toch eerder op te zeggen. vaak kunt u de mogelijkheden om eerder op te zeggen teruglezen in de algemene voorwaarden die bij uw abonnement horen.


is de afgesproken periode van uw abonnement of contract voorbij? dan kunt u opzeggen. vaak moet u dan wel rekening houden met een opzegtermijn. dit kan bijvoorbeeld één maand zijn. maar het kan ook drie maanden zijn.

bron : consuwijzer .