Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 10-04-2017 22:39:27
Geldzaken & Recht

Kan ik nog van mijn sportschoolabonnement af?

Wat een flutantwoorden weer. daar hebben sommigen ook een abonnement op.

als de les sterk afwijkt van wat u is voorgespiegeld voorgaande aan de overeenkomst, dan zou u zich kunnen beroepen op dwaling. daarbij is u een verkeerde voorstelling van zaken gegeven waarbij als u dat van te voren had geweten u nooit deze overeenkomst zou zijn aangegaan. u zult wel hard moeten maken waarin de lessen van de nieuwe juf wezenlijk verschillen van de proefles. het moet dus echt heel anders zijn. of er was u bijv. vertelt dat de juf van de proefles altijd deze yogalessen zou geven, dan klopt de overeenkomst ook niet meer.

mocht u dit afwijkende aanbod (tov van wat u van te voren was voorgespiegeld) goed kunnen beredeneren, dan kunt u met een beroep op dwaling de overeenkomst vernietigen. (vernietigen is iets anders dan ontbinden, bij vernietigen heeft de overeenkomst nooit bestaan)
doe dit dan aangetekend schriftelijk.

google maar even op dwaling.