Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 11-04-2017 20:24:51
Auto & Vervoer

Schade na proefrit zonder overeenkomst

Hallo blondheiloo , 

kan ik effe vangen


het claimen van de schade heeft echter hoogstwaarschijnlijk invloed op de premie van de verzekerde, de verkoper in dit geval. het aangeven van de schade en dit laten vergoeden door de verzekeraar zorgt ervoor dat het aantal schadevrije jaren verminderd. de verkoper wordt dus, ondanks dat hij verzekerd is voor de schade, wel degelijk benadeeld door de schade. de verkoper zal jou in dit geval aansprakelijk stellen voor die schade.wanneer jij echter met de verkoper niets hebt afgesproken en niets hebt getekend , kan de verkoper jou niet aansprakelijk stellen . stelt de verkoper je toch aansprakelijk? een advocaat kan je helpen ervoor te zorgen dat de https://www.advocaatzoeken.nl/aansprakelijkheidsrecht/" target="_blank">aansprakelijkheid bij de verkoper blijft rusten in plaats van bij jou terechtkomt. het is natuurlijk wel altijd belangrijk om, voordat je de auto in stapt, deze te controleren op krassen of andere schade. zodat jij niet straks aansprakelijk wordt gesteld voor schade die je niet veroorzaakt hebt.



voor verdere  informatie , klik op de rode regels

https://www.advocaatzoeken.nl/blog/auto-in-de-prak-gereden-tijdens-de-testrit-de-kosten-zijn-voor-de-verkoper" target="_blank">https://www.advocaatzoeken.nl/blog/auto-in-de-prak-gereden-tijdens-de-testrit-de-kosten-zijn-voor-de-verkoper 

vraag ook eens advies , bij een advocaat met een gratis inloopspreekuur bij u in de buurt .

https://www.inloopspreekuuradvocaat.nl/" target="_blank">https://www.inloopspreekuuradvocaat.nl/