Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frans56 - 12-04-2017 08:05:59
Auto & Vervoer

Schade na proefrit zonder overeenkomst

Hallo blondheiloo.  ook ik rijd al 40 jaar in een (normale?) automaat, echter een paar weken terug kreeg ik een folder per post toegestuurd van mijn dealer van een nieuwe versie van mijn huidige auto, juist ook een easytronic. geen proefrit gemaakt daarmee (toch te duur) echter ik vroeg toen de dealer waarom die op de handrem stond in plaats van de (door mij nog niet gevonden) parkeerstand.  echter hij wees mij erop dat duidelijk in het boekje van iedere (normale) automaat staat. gebruik de handrem als u parkeert.  dus niet de parkeerstand.  en inderdaad,  dat staat duidelijk (huh???) in dat dikke boekwerk. als u nu ook een "normale" automaat hebt, lees maar, het staat er echt in.  hij vertelde ook dat vrijwel iedere automaat rijder die nooit gereden heeft in een hand geschakelde auto deze "verkeerde" gewoonte heeft.  o vroeg ik hem, daarom staat, als ik mijn auto terug krijg van een servicebeurt, in zijn vrij met de handrem aangetrokken. ik dacht altijd dat dat een gewoonte was van een schakelauto rijder.
maar ik moet u gelijk geven ik het feit dat bijna iedere automaat rijder dit doet.  nu ik dit gelezen heb denk ik dat ik wel even nadenk voordat ik een easy tronic auto koop, immers een (verkeerde naar nu blijkt) gewoonte van 40 jaar is ook niet meer af te leren.