Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 12-04-2017 17:50:24
Geldzaken & Recht

Telefoon nummer gekregen maar die niet in gebruik

Dat telefoonnummer is juist, probeer het morgen nog een keer. wel even het 'bandje' afluisteren en bsn bij de hand houden.


kan ik mijn post op papier blijven ontvangen?
u kunt met ons overleggen over de mogelijkheid om een papieren kopie te krijgen van de berichten die wij naar uw berichtenbox sturen.

dat kan als u zelf niet in staat bent uw digitale post te bekijken. en als iemand anders machtigen om uw digitale post te bekijken geen oplossing voor u is.


neemt u via de helpdesk digitale post (0800 – 235 83 52) contact met ons op om deze mogelijkheid te bespreken. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/veelgestelde_vragen/vraag_en_antwoord/kan_ik_post_op_papier_blijven_ontvangen" target="_blank">bron