Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 13-04-2017 13:59:17
Computers & Telefonie

Wat is een goede virus scanner?

agv free is volgens computer!totaal (en nog een paar andere die ze testen) een van de beste maar geen enkele virus checker is 100% goed.


vreemd genoeg blijkt de betaalde versie iets minder goed te scoren.


maar er zijn ook programma`s die je op de hoogte houden van verouderde programma`s zoals patch my pc https://patchmypc.net/download" target="_blank">https://patchmypc.net/download


wat weinig mensen beseffen is dat juist (sterk) verouderde programma`s meer schade aanrichten dan een virus.


maar ook trojans (trojaanse paard)  zijn meer schadelijker dan een virus daar zijn verschillende programma`s voor die dat kunnen helpen oplossen.


zelf gebruik ik vaak combofix (gratis) en rouge killer (gratis & betaald voor extera opties)  die hier te vinden zijn https://www.bleepingcomputer.com/download/windows/" target="_blank">https://www.bleepingcomputer.com/download/windows/