Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anonimus
anonimus - 15-04-2017 13:41:52
Geldzaken & Recht

Kan erfgenaam "het rode kruis" eventueel aanspraak maken op mijn legitieme deel?

@ tijger.....uiteraard heb ik dat aan de notaris gevraagd.....maar kreeg geen reactie daarop helaas.......alleen maar dat er getekend en retour gestuurd moest worden door het rode kruis en dat daarop gewacht moest worden. 
ik begrijp nu door de reacties hier en de aangegeven linken (die je dan ook weer nog verder helpen) ,  dat mijn legitieme deel volstrekt los staat van het rode kruis deel.......en dat mijn deel allang uitgekeerd had kunnen worden.......maar blijkbaar doet de notaris dat pas wanneer dit gelegen komt ofzo en uiteraard moest er gewacht worden tot alle rekeningen en aanslagen binnen waren. zoals ik heb aangegeven wilde ik alleen maar weten hoe het zat......en wacht het verder gewoon rustig af. ik eis ook helemaal niets op en zit ook nergens achteraan....maar kreeg gewoon bericht dat ik recht had op een legitiem deel en de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik daar wel heel blij mee ben en het als cadeau beschouw na veel verdriet en pijn.