Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 15-04-2017 23:37:36
Elektronica & TV

Lokkertjes

En u bent niet slim genoeg om achteraf op de kassa-site gewoon even alleen dit item terug te kijken? jammer joh, dat u er dan ingetuind bent. zulke 'teasers' gebruiken ze om mensen zoals u een hele lange uitzending te laten zien. de hele slimme mensen zoals ik gaan op zaterdag lekker bezig met hun hobby en kijken 's avonds laat even de interessante items terug op de site: https://kassa.vara.nl/media/372201.

probeert u in ieder geval als u weer een item in dit forum plaatst er ook een echte vraag van te maken. want 'vraag en beantwoord' is bedoeld voor serieuze vragen en serieuze forumdeelnemers die dan weer serieuze antwoorden geven. als u daar wat rekening mee houdt, hoeven wij niet zo vaak dit soort ongein door te nemen. alvast bedankt voor alle moeite die u vanaf nu uiteraard hiervoor gaat betrachten.