Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maarten heest - 16-04-2017 08:25:35
Geldzaken & Recht

Kan erfgenaam "het rode kruis" eventueel aanspraak maken op mijn legitieme deel?


door diewilik 16 apr. 2017 om 00:45
2087 antwoorden / 16 vragen

@, maarten geest.
buiten het feit dat je mijn 1e reactie niet eens hebt gelezen, reageer je weer als gebruikelijk. ts lekker naar de mond praten zodat je aardig gevonden wordt maar weer geen reactie op de vraag.
ik reageer liever een keer op het randje alsdat ik iedereen naar de mond praat zoals jij. jij hebt niet eens een mening.
en ik blijf bij mijn standpunt dat als er geruime tijd geen contact tussen ouder en kind is geweest dat je dan als kind voor je trots moet kiezen ipv het geld, jij dacht dat moeders haar vergeten was in het testament? daar zal een goede reden voor zíjn de ts slim voor zichzelf houdt. denk eens na.

u hebt volkomen gelijk. ik heb hier geen mening over. maar dat is ook niet nodig want het gaat hier om een vraag die beantwoord moet worden.
maar goed, u meent er wel een mening op na te moeten houden en komt er rondweg vooruit dat u de grenzen van wat netjes en wat onbeschoft is bewust opzoekt. inderdaad, begin eens met nadenken.