Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 16-04-2017 11:24:54
Elektronica & TV

Lokkertjes

en laten het dan als laatste onderwerp zien

@resel,

lochisch en alleminst irritant lijkt mij.
het naar verwachting 'meest' bekenen onderwerp zit altijd als laatste in een programma. dat is bij alle tv-programma's zo en al zolang er tv-uitzendingen zijn.
ook in een boek of film zit het fenijn hem in de staart, als hier tenminste van fenijn kan/mag worden gesproken. 
dat u nu toevallig geen interesse heeft in de andere onderwerpen van het programma kan de samensteller van het programma natuurlijk niet weten.
voor een volgende uitzending dan maar even tijdig contact op nemen met de eindredacteur om uw voorkeur voor een programma volgorde kenbaar te maken.

en hoe irritant u het ook vindt, het gaat naturlijk hoofdzakelijk om de kijkcijfers, aangezien er zonder goede kijkcijfers geen programma meer is de medewerkers geen baan meer hebben etc. en dat zou dan weer de nodige irritatie opleveren.
maar wat vond u eigenlijk van de inhoud van het door u zo gewenste onderwerp, bent u er iets wijzer van geworden of heeft ook dit uw irritatie opgewekt, ben zeer benieuwd ;-((