Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 16-04-2017 16:57:17
Huishouden & Energie

Keukenconcurrent: problemen tijdens verkoop, plaatsing bestelling, levering en montage

Als je een keuken koopt, kijk dan niet alleen naar de prijs, maar het is belangrijk wat je er in wilt hebben en waar je de apparatuur wilt hebben. dus eerst zelf een schets maken en meten. en kijken hoeveel kost die apparatuur bij de mm.
die montage is al bij de prijs inbegrepen.
er gaat wel eens iets mis. jammer maar met keukens gaat het vaak niet in een keer goed met al die onderdelen.
en inderdaad je moet vrij nemen en er bij blijven. dat is niet alleen met een keuken, maar met de meeste dingen die geplaatst en gemonteerd moeten worden. doe je dat niet, dan gaat die monteur zijn gang.
ik begrijp dat je nog een paar dingen hebt die niet in orde zijn.
* de beschadigde muur. die wordt gerepareerd. als er nu 1 of 3 beschadigingen in zitten, de muur moet toch weer overgespoten       worden.
* de afzuigkap die te hoog hangt. daar zal een langere pijp aan moeten en hij zal lager moeten hangen. daar had de monteur wel even aan kunnen denken. dat is toch de vakman, moet kk oplossen. misschien moet je bijbetalen voor die pijp.
* dat plaatje in het kastje dat is een beschadiging daar kun je niets mee dat wil wel eens met gaten boren in zo'n dun plaatje. kastje dicht en je ziet er nooit meer wat van.