Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ziggo Webcare
Ziggo Webcare - 17-04-2017 14:04:53
Computers & Telefonie

Wifi problemen met de ziggo connect box, heeft iemand advies?

Beste daehanminguk,

wat een gedoe zeg, dit is niet wat je van onze diensten mag verwachten natuurlijk. omdat je er bij de klantenservice niet uitkomt wil ik graag kijken wat wij voor je kunnen doen. dit moet namelijk opgelost worden zodat je ongestoord kan genieten van onze diensten.

om jou goed te kunnen helpen heb ik wat informatie nodig. vanwege jouw privacy kan ik dit niet openbaar vragen en wil je daarom adviseren om ons een privébericht te sturen via http://bit.ly/fbziggo" target="_blank">facebook of http://bit.ly/dmziggo" target="_blank">twitter samen met een verwijzing (url) naar dit topic. ik of een collega zal dan niet opnieuw om uitleg vragen en we kunnen direct samen kijken naar een oplossing.

we horen graag van jou.

groet,
pim - ziggo webcare