Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 19-04-2017 10:20:24
Geldzaken & Recht

Vakantiedag opnemen bij ruilen dienst met collega

Dit heeft niets van doen met welke cao of iets dergelijks dan ook.
dit is gekluns van een administratief medewerker die geen benul heeft wat het verschil is tussen het opnemen van vakantieuren en het onderling ruilen van werkuren.
dit is niets meer of minder dan het ruilen van werkuren waar de werkgever geen enkel na- of voodeel van zal ondervinden.
mocht de werkgever toch voet bij stuk houden dan kunt u deze ruiling beter ongedaan maken en degene die behoefte heeft aan een vrije dag kan dan alsnog de nodige vakantieuren inleveren en de ander kan zijn/haar vrijedag behouden.
zou eerst nog maar eens proberen de betreffende medewerker van het verschil tussen het onderling ruilen van werkuren en het opnemen van vakantieuren te overtuigen.