Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 24-04-2017 11:47:40
Geldzaken & Recht

De efteling discrimineerd mensen met een beperking

zon verklaring is ook van belang voor de veiligheid. daarin staat bijv ook of de persoon ondanks handicap alleen of met hulp in attractie kan.  bij bijv ontruiming wel van belang.

heb zoontje met autisme, diabetes type 1 etc en al 2 jaar gewoon abonnement van de efteling. echter merken we nu hij ouder wordt de spanning in de rij zorgen voor hypers en hypo's en dat dat gewoon gevaarlijk is. we gaan nu voor het eerst een aangepast abonnement aanvragen.  een onafhankelijke arts moet het invullen. ik snap deze maatregel. iedereen kan wel zeggen dat hij wat mankeerd. de wachtrijen voor invalide zijn trouwens niet altijd korter. ipv doorloop gaat de deur bijv elke 15 min 1x open. het is van belang of de aandoening of handicap langdurig is ( 5 jaar geldig) of kortdurend ( 2 jaar geldig) en of je alleen atracties kunt bezoeken of enkel met begeleiding in en uit kunt stappen.