Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ly
Lytse - 25-04-2017 14:42:07
Winkels & Webshops

Oxboard

Bedankt voor de eerste reacties !
het gaat mij niet om het geld wat ik ervoor heb betaald dat is een keuze die ik idd zelf heb gemaakt , maar de manier waarop mij het apperaat verkocht is en waarom er zo,n groot prijs verschil is daar gaat het mij hier om . 
ik heb eind september oxboard nederland gebeld en wat vragen over het apperaat gesteld . wat mij is verteld is dat de prijs toch echt in de deurzaamheid van het apperaat zit en dat alleen de beste materialen en accus worden gebruikt enz enz enz . en dat dat dat de reden is waarom hun board 600,- koste .
nu heb ik vanmorgen weer met hun gebeld en krijg ik te horen dat ze de prijs dus naar 379,- hebben gebracht omdat ze ze anders niet meer verkochten i.v.m. de concurentie . dan krijg ik het gevoel misleid te zijn omdat ze hem nu ineens wel kunnen verkopen voor veel minder . mijn geloofwaardigheid in hun product is weg . dat is wat ik er mee wil zeggen .