Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 26-04-2017 10:16:07
Huishouden & Energie

Verkoop aan de deur

@wim braspenning,

u weet dus al dat verkooppraatjes in het algemeen en zeker die aan de deur van geen kant deugen en kunt niet zelf verzinnen hoe u zich daar tegen moet wapenen, dan hier enkele opties:

1/ niet open doen als u niemand verwacht. ;-))
2/ open doen en mocht blijken dat het colportage betreft dan vrijwel direct "geen interesse, dank u" zeggen en gelijktijdig de deur sluiten.
3/ advies van @marita5 opvolgen en de "nee" sticker bij de bel plakken.

vul deze aan met de goede raad die u van andere panelleden krijgt en u heeft een overdosis aan mogelijkheden om geen slachtoffer te hoeven worden van colportage list en bedrog.
helaas is het niet 'wettelijk verboden' om bij u aan te bellen en om te proberen u in de val te lokken, ook niet als u de eerder bedoelde sticker heeft geplakt.  ;-)))